Liga 2-a / Olimpia urcă două locuri în clasament după victoria cu FC Bihor

3 victorii, 4 egaluri și o înfrângere au contabilzat jucătorii Olimpiei după opt etape scurse în Liga a 2-a, seria a II-a

După opt etape scurse în seria a II-a a Ligii a 2-a, Olimpia Satu Mare ocupă locul patru în clasament, grație victoriei obținute în ultima etapă în fața lui FC Bihor, scor 2-0.

Proaspăt promovată din Liga a III-a, gruparea sătmărteană este surpriza plăcută a seriei, „galben albaștri” reușind să adune 13 puncte după 3 victorii, patru egaluri și o înfrângere. O evoluție care sincer să spunem a cam surprins atât specialiștii fenomenului fotbalistic dar și pe suporterii sătmăreni.

Victorie cu dedicație

Unul dintre cei mai fericiți jucători ai Olimpiei după victoria cu FC Bihor a fost fundașul Dumitru Muntean, care a sărbătorit succesul odată cu celebrarea onomasticii.De altfel colegii de echipă i-au cântat La Mulți ani! imediat după meci. Fost jucător al bihorenilor, Dumitru Muntean a ținut să mulțumească coechipierilor în primul rând pentru victorie dar și pentru tortul cu care a fost cadorisit.

“ Bunicul a fost Dumitru, tata este Dumitru iar eu sunt tot Dumitru așa că nu se putea un cadou mai frumos decât această victorie împotriva unei echipe pe care o cunoșteam foarte bine.Am ştiut dinainte de meci ce ne va aştepta, a fost un meci destul de greu şi mă bucur că de ziua mea, echipa a reuşit să-mi facă o surpriză. A fost o victorie muncită şi mă bucură că am reuşit să câştigăm, asta e bine pentru moralul nostru.” a declarat la conferința de presă fundașul Olimpiei.

Victoria Olimpiei i-a fost dedicată sărbătoritului zilei,   Dumitru Munteanu

Victoria Olimpiei i-a fost dedicată sărbătoritului zilei, Dumitru Munteanu

La aceaași conferință de presă antrenorul “roș albaștrilor”, Gheorghe Ghiț nu și-a ascuns dezamăgirea față de prestația echipei sale.

„Am făcut un meci nereuşit astăzi (n.r sâmbătă), dar şi aşa am luat două goluri pe două contraatacuri. Sunt momente decisive în joc, dacă Lucaci ar fi marcat la ocazia pe care a avut-o, altul era jocul. Este o victorie meritată a Olimpiei. Speram să plecăm neînvinşi de la Satu Mare, dar nu am repetat jocul bun de acasă, nu am fost organizaţi, dar am pierdut din nou pe o tranziţie negativă. Noi am greşit, nu am reuşit să marcăm, dar echipa gazdă a fost mai deşteaptă, jucători mai experimentaţi au stat şi au aşteptat să greşim să de fiecare dată când am făcut-o, ne-au pedepsit” a declarat antrenorul orădenilor.

În schimb starea de spiriti a antrenorului Tibi Csik era mult mai tonică oarecum de înţeles după victoria obţinută de echipa lui.

„Sunt mulţumit de rezultat şi de faptul că am reuşit să marcăm. Toată săptămâna am vorbit numai de victorie. E victoria lor, meritul lor, am simţit că astăzi (n.r sâmbătă) nu putem scăpa această victorie. Cei de la Bihor au avut şi ei momente bune, dar am reuşit să scăpăm fără gol şi e foarte importat că am marcat şi am avut şi ocazii”, a declart antrenorul Olimpiei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu