Liga 2-a / Olimpia a plecat la vânătoare de puncte

Jucătorii Olimpiei decişi să perforeze de cât mai multe ori poarta celor de la FC Olt

După semieşecul din etapa trecută, când au remizat la zero cu Minerul Motru, „galben albaştri” sunt hotărâţi să recupereze punctele pierdute chiar dacă vor evolua în deplasare la FC Olt Slatina.

Infirmeria Olimpiei este însă plină înainte de acest meci, Moş Feier, Bujor şi Lemac fiind toţi accidentaţi, aşa că antrenorul Csik va avea ceva bătăi de cap în a încropi o echipă competitivă, mai ales că trei dintre indisponibili sunt din compartimentul de atac.

“Avem câteva indisponibilităţi importante în lot mai ales în atac acolo unde trei dintre titulari sunt accidentaţi însă sper că cei care îi vor înlocui să o facă cu succes. Cât priveşte partida de la Slatina îmi dores s-o tranşăm în favoarea noastră. Mergem ca la fiecare meci la victorie cu atât mai mult cu cât în ultima etapă am cam dezamăgit. Ştiu că echipa olteană are un apetit ofensiv deosebit aşa că voi lua toate măsurile în acest sens pentru a-i contracara”. ne-a declarat antrenorul Tiberiu Csik.

De partea cealaltă căpitanul de echipă al celor de la FC Olt, Alin Gligor, ia în calcul doar varianta victoriei în meciul de pe teren propriu cu Olimpia. Slătinenii speră să bifeze al doilea succes consecutiv, o eventuală victorie propulsându-i în partea superioară a clasamentului.

„Este un meci greu, ca toate celelalte, contează foarte mult pentru noi cele trei puncte, pe care trebuie să le obţinem. Cu orice echipă am juca acasă, consider că avem prima şansă. Ştim parcursul lor, i-am văzut în câteva meciuri, urmează să-i analizăm la sânge, cum se spune, în această săptămână, împreună cu antrenorul”, a declarat pentru Gazeta nouă, purtătorul banderolei de căpitan al oltenilor, Alin Gligor.

Înaintea partidei de sâmbătă, Olimpia Satu Mare ocupă locul cinci în clasament, cu nouă puncte acumulate iar FC Olt Slatina se află pe locul opt în clasamentul seriei, cu şapte puncte acumulate.

Program Etapa a IX-a. Liga a 2-a seria a II-a

UTA Arad – Gloria Bistriţa

CS Mioveni – Universitatea Craiova

CSM Rm. Vâlcea – CS Metalul Reşiţa

FC Bihor – ASA Tg. Mureş

FC Olt Slatina – Olimpia Satu Mare

Minerul Motru – CS U Craiova

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu