Liga 1 / Un puști de 20 de ani mai tare ca Mutu

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a detonat bomba etapei a 25-a. Ieșiți din cursa pentru accederea în play-off, clujenii au învins-o pe ASA Târgu-Mureş cu scorul de 1-0 și încurcă și mai mult calculele pentru locul 6, poziție pentru care se luptă cu șanse reale târgu mureșenii, CSMS Iași și chiar CSU Craiova, în funcție de jocul rezultatelor. Un puşti de 20 de ani a fost eroul partidei în faţa experimentaţilor fotbalişti de la Mureş, Gabi Mureșan, Adi Mutu, sau Pablo Brandan. Introdus în repriza secundă, francezul Nouvier a marcat singurul gol al meciului.

”Eu sunt bucuros că am marcat primul gol la CFR, în plus tatăl meu şi iubita mea au fost în tribună şi e o bucurie în plus. Sunt onorat că am marcat în această seară”, a declarat la finalul jocului tânărul fotbalist francez. Meciul din Gruia, disputat pe o ploaie deasă, n-a fost unul spectaculos. Oportunitățile de a înscrie aproape că au lipsit cu desăvârşire. Pentru ASA, Mutu a semnat cele mai mari ocazii în minutele 45 şi 56. Briliantul n-a strălucit şi a fost schimbat de Grigoraş în minutul 61.

L-a ieşirea de pe teren Mutu a avut o ieşire nervoasă la adresa băncii tehnice. ”E normal să reacționeze astfel, pentru că Mutu e un jucător cu personalitate. Își dorește foarte mult se implică, dar încă nu este la nivelul dorit. Dar, una peste alta Mutu rămâne un fotbalist important, de asta a ajuns la ASA”, a spus Petre Grigoraș. Pentru CFR, Petrucci a ratat cele mai mari ocazii, însă de fiecare dată a trimis pe lângă poarta lui Stăncioiu. Clujenii au pus astfel piedică ASA-ului în drumul spre play-off și totul se va decide în utlima etapă a sezonului regulat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu