Liga 1 / TAS aruncă în aer finalul de sezon

Foto: Dan Bodea

Vineri, 29 ianuarie, este data la care Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane  ar fi trebuit să dea un verdic în cazul procesului dintre clubul de fotbal CFR Cluj și Federația Română de Fotbal, privind recuperarea celor 6 puncte cu care clubul ardelean a fost depunctat încă înainte de startul actualului campionat. Cei de la TAS au amânat din nou pronunţarea deciziei în cazul depunctării CFR-ului.

Clujenii vor afla abia pe 29 februarie dacă îşi vor recupera sau nu cele şase puncte, iar decizia judecătorilor elveţieni va pica exact la finalul sezonului regulat, când suspansul va atinge cote maxime. Şefii CFR-ului nu au emoţii. Sunt siguri că vor câştiga. „Poate judecătorul încă nu a reuşit să-şi facă motivarea sau ceva de genul acesta. Eu sunt convins că va veni un răspuns pozitiv, pentru că lucrurile seamănă şi sper să fie aşa”, a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

În cazul în care îşi vor recupera punctele, clujenii mai au şanse matematice să prindă un loc de play-off. În acest moment, CFR se află pe locul 10 în Liga 1, la 11 puncte de distanţă de poziţia a şasea, ocupată de ASA Tîrgu Mureş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu