Liga 1 / Ei l-au dat afară, el îi trimite în play-out

CFR-iștii au terminat în genunchi meciul cu Pandurii Târgu Jiu (scor 1-2) / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a fost umilită pe eren propriu de Pandurii Târgu Jiu care s-au impus cu scorul de 2-1, într-un meci din cadrul etapei a XX-a, și se îndreaptă spre faza play-out a campionatului, departe de obiectivul principal, calificarea în play-off. Internaționalul Cristi Săpunaru a deschis scorul cu o execuţie uluitoare în minutul 12. Mijlocașul gorjenilor a șutat năpraznic de la aproape 30 de metri, mingea a lovit bara transversală după care a intrat în poartă pentru 1-0.

Ambele echipe și-au împărțit ocaziile fiind pe rând aproape să înscrie, dar până la pauză tabela a rămas nemodificată. Abia în minutul 69 fostul CFR-ist, Ioan Hora, a dublat avanatajul echipei sale, cu un șut frumos din colțul careului. Dat afară de CFR, golgheterul în exercițiu al campionatului nu a întors și celălalt obraz și a răsucit și mai mult cuțitul în rana ardelenilor. CFR aredus din diferență pe final de meci, în minutul 76 prin Jakolis. Cu această înfrângere CFR ajunge la patru partide consecutive fără victorie în Liga 1.

Ultimul succes al feroviarilor s-a consemnat în urmă cu o lună, la data de 1 noiembrie, când echipa lui Francisc Dican a învins Steaua cu 2-0. În momentul de față CFR are 20 de poncte și ocupă locul 9 al clasamentului, dar echipa clujeană ar putea ajunge într-o situație critică dacă FRF va aplica o nouă penalizare de încă 6 puncte, din cauza datoriilor financiare pe care le-a raportat clubul ardelean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu