Liga 1 / Cristi Bud revine la CFR

Foto: Dan Bodea

Atacantul Cristian Bud este foarte aproape de o revenire la echipa la care a cunoscut cele mai mari succese, CFR Cluj. Fotbalistul de 30 de ani s-a despărțit pe cale amiabilă de moldovenii de la Milsami Orhei, echipă alături de care a câștigat campionatul în Republica Moldova și a eliminat pe Ludogorets din preliminariile Ligii Campionilor în sezonul trecut.

Conform celor de la gsp.ro, Cristi Bud a decis să revină în România, la CFR, iar impresarul său discută cu oficialii feroviarilor detaliile contractuale. Cristian Bud a mai fost legitimat la echipa din Gruia în perioada 2010-2013, iar în sezonul 2009/2010 și-a trecut în palmares titlul în Liga 1 și Cupa României. Cel mai bun sezon al lui Bud în Liga 1 a fost 2008/2009, în tricoul lui Gaz Metan Mediaş.

Atunci, fotbalistul a marcat 8 goluri în 16 prezențe pentru medieșeni. În perioada petrecută în Republica Moldova, Bud a fost unul dintre cei mai buni atacanți ai lui Milsami, marcând 16 goluri în 40 de apariții în toate competițiile. Cel mai răsunător gol al românului a fost cel marcat împotriva lui Saint-Etienne, în Europa League.

Distribuie:

Postaţi un comentariu