Liga 1 / CFR nu pierde nici în inferioritate

Căpitanul Mario Camora a înscris la Timișoara primul său gol din actualul campionat și a dat semnalul revenirii CFR-ului în meciul cu ACS, terminat la egalitate, scor 2-2 / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a obținut un egal, scor 2-2, în meciul disputat în deplasare cu ACS Poli Timișoara în cadrul etapei a II-a a fazei play-out a Ligii 1. Rezultat poate fi considerat o victorie a vișiniilor în fața bănățenilor, în condițiile în care clujenii au evoluat cu un om în minus și au avut puterea să revină de la scorul de 0-2, deși au făcut cel mai slab meci sub comanda portughezului Antonio Conceicao. Pe arena ”Dan Păltinișanu” gazdele au deschis scorul prin Octavian Popescu încă din minutul 10.

A urmat penaltiul transformat de Zicu, cu două minute înainte de fluierul final al primei reprize și clujenii păreau condamnați. Criza părea să se adâncească și mai mult, iar situația vișiniilor fără ieșire, în minutul 56 când Andrei Mureșan a primit al doilea cartonaș galnben, fiind automat eliminat de pe teren. Și totuși, ardelenii au demonstrat încă o dată că scorul de 2-0 este cel mai periculos. Fără să fi reușit să se remarca cu adevărat pe parcursul timpului regulamentar de joc, fotbaliștii lui Conceicao au dat lovitura în prelungiri.

Mai întâi căpitanul Mario Camora a redus din difereță, în minutul 90+1, iar Davide Petrucci a restabilit egalitatea în mintul 90+4, când a și închis tabela de marcaj. Astfel, CFR-ul termină al șaselea meci consecutiv în Liga 1, fără înfrângere și demonstrează că este principala candidată la ocuparea locului 7, cea mai ”înaltă” poziție în clasamentul fazei play-off.

Distribuie:

Postaţi un comentariu