Liga 1 / CFR mai dă un jucător la Steaua

Cătălin Carp este aproape de un transfer la Steaua, după doar 20 de partide disputate în tricoul CFR-ului

Campioana României la fotbal, Steaua București a început ezitant noul sezon, cu înfrângere în Supercupa României (0-1 cu ASA Târgu Mureș), și un egal în etapa inaugurală (0-0, acasă cu Petrolul). Apoi au urmat victoriile de la Trencin (2-0, în manșa tur a turului 2 preliminar din Liga Campionilor), și de la Turnu Severin (3-0 cu Pandurii). Însă, în Ghencea nu e liniște deloc, după ultima escapadă a internaționalului Gabriel Tamaș.

Fundașul central a petrecut din nou cu bunul său prieten Marius Niculae, liber de contract după despărțirea de Dinamo, și a ratat deplasarea de la Turnu Severin. Antrenorul Mirel Rădoi a reacționat imediat și a anunțat că atâta timp cât el va fi tehnicianul roș-albaștrilor, Tamaș nu va mai juca la Steaua. Rămași descoperiți în defensivă, oficialii campioanei s-au orientat rapid și vor face o nouă ofertă pentru unul dintre jucătorii CFR-ului.

Cătălin Carp este jucătorul vizat să-i ia locul lui Tamaș în lotul Stelei. Carp, are 21 de ani și este împrumutat la CFR, de la Dinamo Kiev. Fotbalistul poate evolua atât ca și fundaș central, cât și mijlocaș la închidere. Carp s-a remarcat la CFR Cluj în sezonul precedent în care a bifat 20 de partide. Dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere, Carp va fi al treilea fotbalist din Gruia care ajunge în Ghencea, după Sulley Muniru și Gregory Tade.

Distribuie:

Postaţi un comentariu