Liga 1 / CFR, aproape de o surpriză la Giurgiu

Vitor Bruno (foto, la minge) a marcat un gol ce putea fi decisiv pentru CFR, dar Astra a întors rezultatul şi meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2 / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a început ca din tun partea a doua a sezonului Ligii 1. Ardelenii nu au părut deloc demoralizați de ultimele evenimente, pierderea procesului la TAS și o nouă depunctare, și au evoluat fără complexe în fața Astrei Giurgiu. Liderul Ligii 1 a avut primele ocazii de gol, prin Enache şi Queiros, dar ardelenii au stat foarte bine în teren și au reuşit în cea mai mare parte a timpului să blocheaze fără probleme acțiunile ofensive ale gazdelor. La prima oportunitate de a înscrie (min. 38), Juan Carlos Ruiz a profitat de aceasta şi a marcat cu un şut plasat, fără nicio șansă pentru portarul Lung.

Oros de la gazde şi Vitor Bruno de la CFR şi-au mai încarcat şansa pe final de primă repriză dar, la vestiare s-a intrat la scorul de 0-1. Ardelenii au profitat din plin de degringolada din tabăra liderului a au început în forţă şi actul secund. Dani coelho şi Cristian Lopez au fost aproape să modifice tabela de marcaj. A reuşit până la urmă  Vitor Bruno care a beneficiat de o cațiune bună a lui Ruiz și pasă acestuia în fața porții. Abia la 0-2 gazdele au înțeles că CFR-ul nu amers în excursie la Giurgiu.

În minutul 63 Boldrin înscrie după o gafă uriașă comisă de Marc, care scapă inexplicabil în poartă un șut pe centrul porții, pe care ar fi trebuit, în mod normal, să-l rețină fără probleme. A urmat o ofensivă totală a gazdelor, dar și contraatacuri periculoase ale vișiniilor. Deși părea că totul s-a năruit pentru echipa lui Marius Șumudică, la ultima fază de joc Găman a trimis o minge lungă din propria jumătate de teren, apărarea clujenilor a fost depășită, iar Boldrin a marchat al doilea său gol și a adus un punct nesperat Astrei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu