Liga 1 / CFR a plecat în cantonament fără Tade

CFR a plecat în cantonamentul din Italia fără golgheterul Gregory Tade

În frunte cu cei doi antrenori, Francisc Dican şi Dan Matei, fotbaliştii de la CFR Cluj au plecat, marţi, în Italia, unde vor efectua al doilea stagiu de pregătire al acestei veri. Din lotul deplasat în peninsulă lipseşte golgheterul ultimului campionat, Gregory Tade.

Golgheterul ultimei ediții de campionat,   Gregory Tade (foto,   în vișiniu) nu a plecat cu CFR în cantonament și așteaptă un transfer în Italia / Foto: Dan Bodea

Golgheterul ultimei ediții de campionat, Gregory Tade (foto, în vișiniu) nu a plecat cu CFR în cantonament și așteaptă un transfer în Italia / Foto: Dan Bodea

Francezul este curtat de FC Nantes din ţara lui natală, dar şi de Bari, grupare care activează în Serie B (al doilea eşalon valoric din Italia), unde director sportiv este fostul director executiv al ardelenilor, Răzvan Zamfir. Atacantul de 28 de ani mai are contract cu CFR Cluj doar până în vara anului viitor, ceea ce înseamnă din din luna decembrie acesta îşi poate negocia plecarea din România, în calitate de jucător liber de angajament.

În aceste condiţii, transferul francezului la Bari este foarte probabil, italienii urmând să achite şi o sumă consistentă pentru a-şi asigura serviciile atacantului care a marcat de 18 ori în ultima ediţie de Liga 1.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Ra says:

    E teapa, dragi ziaristi tristi, Tade vine direct in Italia!

Postaţi un comentariu