Legendele Barcelonei vor juca pe Cluj Arena

Foto: Dan Bodea

Hristo Stoicikov, Ronaldinho, frații Franck și Ronald de Boer, Edgar Davids și alte legende ale Barcelonei vor îmbrăca din nou tricoul blaugrana într-un meci demonstrativ găzduit de Cluj Arena, pe data de 16 iunie anul acesta. Oponenții legendelor Barçei vor fi componenții Generației de Aur în frunte cu Gheorghe Popescu, promotorul evenimentului și fost căpitan al Barcelonei. ”Pot să vă spun că niciunul dintre jucătorii Generaţiei de Aur care am participat la Mondialul din 1994 nu va lipsi, ba chiar vor mai veni să joace Cristi Chivu, Adrian Ilie şi Ciprian Marica.

Eu voi juca 45 de minute pentru România şi în a doua repriză voi evolua pentru Barcelona. Dintre legendele Barçei mi-e greu acum să spun cine va onora invitația, pentru că ei au cam 50 de jucători din care pot alege şi, în funcţie de eveniment, trimit 20 dintre ei la un meci. Ceea ce pot să spun este că la ultimul eveniment de acest fel au fost prezenți Abidal, Stoicikov, fraţii de Boer, Edmilson, Davids, Mendieta, Anderson și Puyol. Ronaldinho e convocat, dar ştiţi cum e cu jucătorii de nivelul lor, până nu îi vezi aici să nu te bazezi pe ei”, a spus Popescu în cadrul unei conferințe de presă organizate, luni, la Cluj Arena.

Bilete la meciul dintre Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei pot fi cumpărate începând de luni, 16 aprilie, de pe site-ul Sports Festival. Demonstrativul de fotbal dintre România – Generația de Aur și Legendele Barçei este doar unul dintre cele câteva zeci de evenimente sportive incluse în programul Sports Festival, care se va desfăşura la Cluj între 14 şi 17 iunie. ”Sports festival este un concept prin care dăm oricui posibilitatea să experimenteze sportul. În cadrul acestui festival vor fi promovate peste 20 de discipline sportive, de la fotbal, la oină, baschet, volei, sau handbal”, au anunțat organizatorii.

La evenimentul de la Cluj Arena a fost prezent și primarul Emil Boc. „Clujul a fost, este şi va fi un susținător necondiționat al sportului. Avem titlul de Oraș European al Sportului în acest an, iar prin meciul Generației de Aur şi legendele Barcelonei, Cluj-Napoca va fi pus pe harta mondială a sportului”, a spus edilul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu