Legendă a Universității Cluj, la un pas de evacuare. Emil Boc: „L-aș ajuta cu mare plăcere”

Remus Câmpeanu riscă să fie evacuat din casa în care a locuit, însă Emil Boc promite că îl va ajuta (Foto: Dan Bodea)

Fostul mare jucător de fotbal al Universității Cluj, Remus Câmpeanu, se află într-o situație dramatică: legenda lui ”U” este la un pas să fie evacuat din locuința în care a locuit mai bine de 50 de ani, după ce proprietarul a revendicat-o. Chiar dacă Primăria Municipiului Cluj-Napoca este cea care i-a trimis lui Remus Câmpeanu înștiințarea, primarul Emil Boc a declarat că personal va face tot ce îi stă în putință pentru a-l ajuta pe fostul jucător al Universității.

Potrivit site-ului stiridesport.ro, Remus Câmpeanu riscă să fie evacuat din casa în care locuiește de peste 50 de ani, după ce proprietarul imobilului l-a revendicat. Desemnat cetățean de onoare al Județului Cluj, Remus Câmpeanu se află acum la mâna autorităților locale, singura șansă pentru fostul fotbalist fiind un ajutor de la Primărie.

Consultat în legătură cu situația lui Remus Câmpeanu, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că va face tot ce îi stă în putință pentru a-l auta pe legendarul fotbalist.

„Mă voi imiplica sa-l sprijin cu tot ce-mi stă în putință pe Remus Câmpeanu, care este unul dintre simbolurile Clujului. Dacă există cadrul legal, îl voi ajuta cu cea mai mare plăcere”, a promis Emil Boc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu