Laszlo Balint, blocat de patron. Sabău și Cojocaru asigură interimatul

Foto: Dan Bodea

Antrenorul Laszlo Balint a ajuns la un acord cu conducerea Universităţii Cluj și urma să fie prezentat oficial, miercuri, cu o zi înaintea meciului din etapa a 14-a a Ligii 2, dintre “U” și ACS Poli Timișoara. Impresarul tehnicianului, Bogdan Apostu, a încercat să găsească înţelegere la finanţatorul Sportului Snagov, Cătălin Rufă, însă omul de afaceri nu a fost de acord cu rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

“Am cerut o sumă de bani și am sperat ca Universitatea să nu fie de acord cu aceasta. Nicio clipă nu am fost de acord cu plecarea domnului Balint și am transmis acest lucru și antrenorului și impresarului. Ei pot discuta, pot negocia cu orcine, dar nu pot semna niciun contract. Laszlo Balint este antrenorul Sportului Snagov. Am început o muncă împreună, nu putem renunţa la jumătatea drumului”, a declarat în exclusivitate pentru Transilvania Reporter Cătalin Rufă, patronul liderului din Liga 2.

Cum timpul este deja prea scurt până la meciul cu ACS Poli Timișoara, până la numirea unui nou antrenor interimatul va fi asigurat de managerul sportiv al Universităţii, Ioan Ovidiu Sabău și de șeful Centrului de copii și juniori, Mircea Cojocaru. Partida “U” Cluj – ACS Poli este programată joi, de la ora 17.45, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu