Larie a semnat cu FCSB

Foto: Dan Bodea

Fundașul central al echipei CFR Cluj, Ionuț Larie, a semnat, vineri, un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu FCSB. Aflat în cantonament la Constanța, pentru pregătirea ultimului meci din actuala ediție a Ligii 1, contra Viitorului, Larie a fost contactat de reprezentanții contracandidatei dobrogenilor la titlu, care i-au adus la cunoștință condițiile contractuale.

Astfel, fotbalistul de 30 de ani, care în trecut a evoluat și la Viitorul, unde a fost chiar căpitanul echipei, va încasa de la Gigi Becali un salariu de 10.000 de euro lunar și va avea o primă de instalare de 100.000 de euro. Ionuț Larie a ajuns la CFR Cluj în 2014 și a evoluat în 120 de meciuri în tricoul vișiniu, marcând 5 goluri. Fotbalistul este liber de contract, astfel că, CFR Cluj nu va încasa niciun ban pentru acest transfer.

Tot din trupa antrenată de Vasile Miriuță, la FCSB ar urma să ajungă și Răzvan Horj. Acesta evoluează tot pe postul de fundaș central și are 21 de ani. Ionuț Larie va juca ultimul meci pentru CFR, sâmbătă, de la ora 20.30, contra Viitorului Constanța și poate contribui decisiv la direcționarea titlului către FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu