La un meci distanţă de ratarea titlului

Kyndall Dykes a avut o evoluţie modestă în înfrângerea suferită de U-BT Cluj, scor 61-67, în meciul 2 din semifinalele LNBM, cu CSM Oradea / Foto: Dan Bodea

Baschetbaliştii de la U-BT Cluj au pierdut şi meciul cu numărul 2, din seria de partide programate în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Masculin, în compania formaţiei CSM Oradea. Trupa lui Marcel Ţenter a cedat cu scorul de 61-67 disputa cu numărul doi, în faţa fotmaţiei bihorene, la capătul unui meci care nu a semănat deloc cu precedenta înfruntare. Gazdele au controlat aproape în totalitate acest joc şi, deşi a fost lipsiută de aportul a trei jucători, CSM Oradea a prestat un joc pe alocuri încântător.

Primul sfert şi l-au adjudecat cu scorul de 20-15, iar în cel de al doilea orădenii au controlat jocul, însă doar în prima parte. Pe finalul parţialului, băieţii lui Marcel Ţenter s-au apropiat pe tabela de scor şi în minutul 19 chiar au reuşit chiar să preia conducerea, cu 33-32. La cabine s-a intrat la scorul de 33-33, după ce orădenii au marcat un total de doar 13 puncte, faţă de cele 18 ale clujenilor, din sfertul secund.

Sfertul trei a fost cel decisiv, în care orădenii au reuşit să se desprindă pe tabelă, astfel că, înaintea ultimelor 10 minute de joc aveau deja un avans de 10 puncte, scor 54-44. În ultima parte a meciului clujenii au încercat din răsputeri să revină în joc. Alb-negrii au încercat să recupereze din diferenţă, dar cel mai mult s-au apropiat la patru puncte, scor 62-58.

CSM Oradea s-a impus cu scorul de 67-61 şi se află la doar un meci distanţă de o nouă calificare în finala campionatului. Meciul al treilea al semifinalei Ligii Naţionale dintre CSM CSU Oradea şi U-BT Cluj va avea loc miercuri seara, de la ora 19:45, la Cluj. În cealaltă semifinală, BC Mureş conduce Steaua cu 2-0, după ce şi vineri seara s-a impus, la Bucureşti, cu scorul de 78-67.

Distribuie:

Postaţi un comentariu