Juniorii FCSB-ului, imuni la ”Viruși”

Foto: Dan Bodea

Meciul poate cel mai așteptat din faza 16-imilor Cupei României la fotbal, dintre Sănătatea Cluj și FCSB, s-a terminat cu o victorie clară pentru roș-albaștri, dar și ”Virușii” au înscris un gol, scor 1-6. Disputa de pe Cluj Arena s-a derulat, cu mici excepții, într-o singură direcție, spre poarta lui Filip Lăzăreanu. Doar Vlad Achim, William de Amorim, Cătălin Golofca și Denis Man amintesc de FCSB. 

În rest jucători aflați la debutul în tricoul roș-albastru. Chiar și așa FCSB a făcut doar un antrenament ceva mai intens decât de obicei. Sănătatea a rezistat mai bine de un sfert de oră, dar combinația De Amorim – Man l-a adus în situație ideală pe ultimul și acesta nu a ratat (min.16). Avea să fie repriza lui Man care a mai marcat odată de la punctul cu var (min. 23), și a oferit două pase decisive pentru Daniel Benzar (32) și De Amorim (45). La pauză Denis Man a fost schimbat cu Emil Pacionel, iar Larie cu Laurențiu Ardelean, ambii juniori.

În minutul 58 Vlad Achim a înscris golul meciului și a dus scorul la 5-0, iar două minute mai târziu Golofca a fost înlocuit cu cel mai tânăr fotbalist din lotul FCSB, Ianis Stoica. Emanuel Negru avea să marcheze doar al doilea gol din istoria Sănătății Cluj, în faza 16-imilor Cupei, dar nou intratul Stoica a fost cel care a avut ultimul cuvânt, în minutul 90+2. Pentru Sănătatea a fost a patra prezență în această fază a competiției. Joi, tot în 16-imi CFR Cluj o va întâlni pe FC Botoșani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu