Judo / Ultimele prize pe tatami

Monica Ungureanu (foto, în albastru) este prima dintre cele trei judoka din Cluj care va intra în concurs la ultimul Grand Prix al anului, la Jeju / Foto: Dan Bodea

La Jeju, în Coreea de Sud, se va derula începând de joi, ultimul Grand Prix de judo al anului. La întrecerea asiatică vor participa şi trei judoka din Cluj-Napoca. Prima va intra în competiţie Monica Ungureanu. Grație poziției din topul mondial, clujeanca este numărul 11 în lume la categoria 48 kg, Monica va avea un tur liber și va lupta în primul meci cu învingătoarea duelului dintre indianca Likmabam și Yeunjun Oh din Coreea de Sud.

Loredana Ohâi are si ea un tur liber la categoria 57 kg. în timp ce vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu, luptă vineri în limitele categoriei 63 kg. împotriva unei sportive din Taipei. Grand Prix-ul din Coreea de Sud este al 9-lea, și ultimul din 2015 și pune în joc 300 puncte pentru medaliții cu aur. Turneul este dotat cu premii totale în valoare de 100.000 de euro şi reunește pe tatami 422 de judoka din 70 de țări.

Distribuie:

Postaţi un comentariu