Judo / Monica Ungureanu, aproape de podium la Dusseldorf

Alexandra Pop și Loredana Ohâi au repreyentat Clujul la Grand Prix-ul de la Dusseldorf dar au ratat podiumul întrecerii / Foto: Dan Bodea

Judoka Monica Ungureanu a fost sportiva clujeană cu cea mai apreciată evoluţie în cadrul întrecerilor din Grand Prix-ului de la Dusseldorf, desfăşurat la sfârşitul acestei săptămâni. Clujeanca a ratat de puţin medalia de bronz, fiind învinsă în finala pentru locurile 3-5 de Jeong Bo Kyeong din Coreea de Sud.

Monica Ungureanu a trecut în partida inaugurală de portugheza Leandra Freitas, iar în optimi a învins-o de israelianca Shira Rishony. După aceste victorii românca a fost oprită în drumul spre finala categoriei 48 de kilograme de Charline van Snick din Belgia.

La categoria 57 de kilograme, vicecampioana olimpică, Corina Căprioriu, a pierdut încă din primul tur în faţa reprezentatei ţării gazdă, Viola Waechter, iar Loredana Ohâi a câştigat meciurile din grupa sa, cu slovena Vlora Bedeti şi olandeza Carla Grol, fiind învinsă apoi în optimi de finală de brazilianca Rafaela Silva.

Cea de a patra sportivă din Cluj prezentă pe tatami la Dusseldorf, Alexandra Pop, a concurat în limitele categoriei 52 de kilograme şi a fost învinsă în turul întâi de germanca Romy Tarangul. La aceași categorie, 52 de kilograme, Andreea Chițu a cucerit medalia de bronz.

Distribuie:

Postaţi un comentariu