Judo / Corina Căprioriu prima “bursieră” UBSC

Prin acordul semnat marţi, Corina Căprioriu devine primul sportiv clujean care primeşte o bursă lunară din Partea UBSC / FOTO: Dan Bodea

La iniţiativa UBSC (“U” Business Sport Cluj), asociaţia oamenilor de afaceri care sprijină activitatea Clubului Sportiv Universitatea Cluj, vicecampioana olimpică de la Londra, judoka, Corina Căprioriu, a semnat marţi, un contract de colaborare cu asociaţia amintită prin care va primi o bursă lunară, necesară în activitatea sportivei, în drumul ei spre Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia) din 2016.

Preşedintele UBSC, Sorin Popa, a explicat că pe lângă această bursă, Corina Căprioriu va beneficia de mai multe bonusuri în funcţie de performanţele pe care le va obţine la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale şi evident la Jocurile Olimpice.

“Încă de la înfiinţarea asociaţiei am promis că ne vom implica activ în sprijinirea performanţei sportive dar şi în activităţi sociale şi comunitare. În primul rând, vrem să punem umărul la dezvoltarea comunităţii clujene, oferind exemple pozitive care să fie urmate de toţi membrii comunităţii. Astăzi avem plăcerea şi onoarea de a anunţa parteneriatul pe care l-am semnat cu Corina Căprioriu pentru a o susţine în drumul ei spre marea performanţă, spre Jocurile Olimpice, spre toate celelalte campionate la care ea participă cu succes”, a punctat Sorin Popa.

Vizibil emoţionată Corina Căprioriu a dezvăluit că acesta este primul parteneriat pe care îl semnează şi că este o motivaţie suplimentară. “Trebuie să le mulţumesc celor din UBSC pentru onoarea de a-mi fi acordat această şansă de a merge mai departe.Faptul că mă sprijină îmi dă o motivaţie suplimentară. Suma acestei burse este una motivaţională, mai ales că după Jocurile Olimpice de la Londra nimeni nu s-a oferit să mă sprijine. Sper ca tot mai multă lume să li se alăture celor din UBSC şi să sprijine sportul clujean şi sportul românesc”, a declarat Căprioriu.

Asociaţia UBSC s-a înfiinţat în 2013 şi a realizat o serie de evenimente de anvergură care, vor fi continuate şi în acest an. “Trebuie menţionat că noi sprijinim şi alte ramuri sportive nu doar judo-ul. Printre altele am fost implicaţi şi în organizarea meciurilor de rugby ale echipei naţionale a României de pe Cluj Arena, derulăm diferite proiecte sociale şi umanitare şi nu vrem să ne oprim aici. Vrem să arătăm întregii ţării şi lumii că la Cluj se face performanţă, în toate domeniile”, a încheiat preşedintele UBSC, Sorin Popa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu