Judo / Clujul are trei reprezentante la mondialele de judo

Luni, 24 august, debutează la Astana (Kazahstan) o nouă ediție a Campionatelor Mondiale de Judo, iar Clujul va fi reprezentat de Monica Ungureanu, Loredana Ohâi și Corina Căprioriu. Lor li se adaugă coordonatorul Centrului Olimpic, Florn Bercean.

Monica Ungureanu este prima sportivă care va intra în concurs. În limitele categoriei 48 de kilograme, Ungureanu ocupanta locului 5 în ierarhia mondială la aceasta categorie de greutate, va intra în luptă abia în turul doi, având liber în manșa inaugurală, urmând apoi să lupte cu învingătoarea meciului dintre Leandra Freitas (Portugalia) și Valentina Moscatt (Italia).

Vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu, care este liderul mondial al categoriei 57 kg. va intra în concurs abia miercuri, alături de cealaltă sportivă din Cluj, Loredana Ohâi. Corina Căprioriu are un tur liber, iar Ohâi va lupta în primul meci cu o sportivă din Hong Kong. La ediția din acest an a Campionatelor Mondiale de Judo, România a deplasat zece sportivi, iar obiectivul delegației ”Tricolore” este obținerea a două-trei medalii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu