Judo / Clujencele au ieşit prematur din Gand Slam-ul de la Tokyo

Corina Căprioriu a terminat pe locul 7 Grand Selm-ul de la Tokyo

Vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu, s-a clasat pe poziţia a şaptea în limitele categoriei 57 de kilograme, din cadrul  turneului IJF Grand Slam Tokyo 2013. Sportiva legitimată la CS Universitatea Cluj s-a impus în manşa inaugurală în faţa adversarei Po Sum Leung din Hong Kong.

În optimile de finală judoka clujeană a învins-o pe Viola Waechter din Germania, după care a fost învinsă în sferturi de japoneza Nae Udaka. Căprioriu a pierdut şi lupta din recalificări, în faţa braziliencei Rafaela Silva, ratând astfel şansa unei clasări pe podium.

În arena de la Tokyo a luptat şi Alexandra Pop („U” Cluj) însă, a pierdut încă din primul tur înfruntarea cu  Kristina Rumianţeva din Rusia. Alexandra Pop este vicecampioană mondială de junioare anul acesta.

Singura medalie pentru România, în competiţia de la Tokyo, a fost cucerită de Andreea Chiţu care s-a clasat a III-a în limitele categoriei 52 de kilograme. La aceaşi categorie de greutate orădeanca Larisa Florian a învins-o în primul tur pe ucraineanca Tatiana Leviţka, dar a cedat apoi în faţa niponei Yuki Hashimoto.

Distribuie:

Postaţi un comentariu