Judo / Căprioriu şi Ohâi luptă la Abu Dhabi

Corina Căprioriu (foto, în albastru) şi Loredana Ohâi, legitimate la Universitatea Cluj, reprezintă România la Grad Prix-ul de judo de la Abu Dhabi / Foto: Dan Bodea

Vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu (foto) şi Loredana Ohâi, proaspăt încununată campioană a Europei la U23 în întrecerea desfăşurată săptămâna trecută la Smakov în Bulgaria, vor reprezenta România la Grand Prix-ul Federaţiei Internaţionale de Judo, care se va desfăşura la Abu Dhabi în Emiratele Arabe Unite, vineri şi sâmbătă.

Ambele sportive sunt legitimate la CS Universitatea Cluj şi vor concura în limitele categoriei 57 de kilograme. Alături de cele două clujence, la competiţia de la Abu Dhabi va fi prezentă şi orădeanca Larisa Florian, la categoria 52 de kilograme. Sportiva legitimată la LPS Oradea a câştigat şi ea în urmă cu o săptămână medalia de aur la Campionatele Europene U23 din Bulgaria.

La Grand Prix-ul din Emiratele Arabe Unite ţara noastră va mai avea trei reprezentanţi, doi la masculin Robert Florian Papp (cat. 73 kg) şi sibianul Daniel Natea (cat. +100 kg) şi Loredana Chiţu la 52 kg.

Distribuie:

Postaţi un comentariu