Jucătorii Olimpiei, “ocnaşi” timp de o săptămână

Jucătorii Olimpiei efectuează două antrenamente pe zi

Timp de o săptămână, jucătorii Olimpiei îşi încarcă bateriile într-un stagiu de pregătire  în staţiunea montană Ocna Şugatag. Cei 21 de jucători efectuează zilnic câte două antrenamente, recuperarea făcându-se în bazinul cu apă sărată din incinta hotelului unde sunt cazaţi.

Tibi Csik îşi trezește elevii cu noaptea în cap, impunându-le un program draconic, dar care îşi va arăta rezultatele în meciurile dificile din Liga a II-a. Zilnic au loc două antrenamente, unul dimineaţa şi unul după-amiaza. În cursul dimineţii, timp de două ore, jucătorii au în program alergări pe distanţe lungi sau medii, alternate cu serii scurte de sprinturi, toate contracronometru, aşa cum o cer antrenorii. Galben-albaştrii se întâlnesc cu mingea doar în sala de sport din vecinătatea bazei hoteliere în care aceștia sunt cazați.

Dacă în alţi ani se pleca în cantonament cu un număr de 32 de jucători, pentru acest stagiu de pregătire au fost reţinuţi doar 21. S-a renunţat la fotbalişti precum Miron, Gorbe, Glodean, Dănilă, Homorozan și Marinaș, iar la capitolul nou veniţi îi amintim pe Cornel Ene, Schwarckopf și Zsiga, jucători care au mai trecut prin curtea echipei sătmărene.

Lotul de 21 al Olimpiei Satu Mare este format din următorii: Șuta, Anca – portari.

Moș, Micaș, Sabău, Iuhas, Cornel Ene, Hanus, Munteanu, Botoș, Gavrilescu, Villand, Molnar, Kinczel, Schwarckopf, Roghină, Zsiga, Cosma, Dragoș, Bujor, Feier – jucători de câmp.

Din delegație mai fac parte antrenorii Tiberiu Csik, Ioan Dragomir și Levente Paul.

Imediat după ce vor termina cantonamentul de la Ocna Şugatag, sătmărenii vor participa, între 26-27 iulie , la Kisvarda (Ungaria) la Cupa Olimpia, organizată de echipa de Liga a III-a, Cigand SE. La formaţia maghiară joacă o serie de foşti componenţi ai Olimpiei, precum Roszel, Temfli sau Marius Pop.  Prima partidă o vor disputa sâmbătă, de la ora 12.00 (ora Ungariei), cu Cigand, iar duminică, 27 iulie, se vor juca meciurile pentru ocuparea locurilor II și III.

Distribuie:

Postaţi un comentariu