Jucătorii lui ”U” au refuzat să intre la antrenament

Universitatea Cluj a disputat, sâmbătă, al doilea meci test din această iarnă, în compania formaţiei din Liga a III-a Sănătatea Cluj. Meciul a fost întârziat mai bine de o jumătate de oră, din cauză că majoritatea fotbaliştilor pregătiţi de Mihai Teja au refuzat să intre pe teren.

Niciun jucător nu a luat loc pe banca de rezerve a Universităţii Cluj la amicalul cu Sănătatea / Foto: Dan Bodea

Niciun jucător nu a luat loc pe banca de rezerve a Universităţii Cluj la amicalul cu Sănătatea / Foto: Dan Bodea

Neplătiţi de luni bune, tinerii jucători ai Universităţii au protestat astfel, împotriva incapacităţii conducătorilor clubului de a găsi bani pentru continuarea activităţii în condiţii decente. „Ni s-au promis nişte bani încă dinainte să mergem în vacanţă. Am aşteptat degeaba, în conturi nu a intrat niciun leu. Şefii ne tot amână, că nu sunt bani, că nimeni nu vrea să investească, nu vin sponsori lângă echipă, dar asta nu este treaba noastră. Noi trebuie să ne pregătim şi să jucăm fotbal, dar nu se poate pe burta goală”, au răbufnit jucătorii lui ”U”. În cele din urmă amicalul cu Sănătatea s-a disputat şi s-a terminat cu victoria alb-negrilor, scor 4-1.

Valentin Lemnaru a marcat o dublă în amicalul cu Sănătatea / Foto: Dan Bodea

Valentin Lemnaru a marcat o dublă în amicalul cu Sănătatea / Foto: Dan Bodea

Interesant este că în poarta Universităţii a fost utilizat Nădăban, goalkeeper-ul celor de la Sănătatea, iar dintre titularii de drept ai universitarilor doar Kovacs şi Hâmpea au acceptat să intre în teren. Golurile Universităţii au fost marcate de Lemnaru şi Kovacs, ambii reuşind câte o dublă.

Goalkeeper-ul Sănătăţii Cluj,   Nădăban (foto) a apărat poarta Universităţii Cluj din cauză că fotbaliştii lui Mihai Teja au refuzat să intre pe teren / Foto: Dan Bodea

Goalkeeper-ul Sănătăţii Cluj, Nădăban (foto) a apărat poarta Universităţii Cluj din cauză că fotbaliştii lui Mihai Teja au refuzat să intre pe teren / Foto: Dan Bodea

“Eu nu pot decât să respect decizia jucătorilor, dar le-am cerut să aibă răbdare. Înţeleg supărarea lor, dar din păcate eu nu pot să fac nimic în acest sens. Personal eu le-am transmis că voi rămâne la echipă”, a declarat Mihai Teja la finalul jocului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu