Jucării de la fani pentru copii

Clubul de baschet U-BT Cluj lansează, în cadrul programului social “Ne Pasa”, o nouă ediție a proiectului “Coșul de Crăciun”, prin care îşi propune să aducă zâmbete în casele unor copii clujeni greu încercați de viață.
În acest sens, oficiali şi jucători U-BT le propun fanilor ca la meciul U-Banca Transilvania – Pau Orthez (marți, 20 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”), să vină cu câte o jucărie (păpușă, mașinuță, jucărie de pluș, jucărie educativă etc) sau cărți.

Toate jucăriile vor fi redirecţionate către copiii de la Grădinița din Aghireșu și către copiii de la Asociația Autism Transilvania. Copiii de la Autism Transilvania au nevoie în special de jucării senzoriale (jucării care cântă, care luminează, carți muzicale etc). Jucăriile de pluş vor fi aruncate pe parchetul Sălii Sporturilor “Horia Demian”, la inceputul meciului, după angajarea simbolică, iar jucăriile care se pot deteriora vor fi depuse la intrarea în Sala Sporturilor ”Horia Demian” în locuri special amenajate. Partida U-BT – Pau Orthez va avea loc marți, 20 decembrie, de la ora 19.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu