Jocul cu Pandurii, decisiv pentru Grig: „S-ar putea să plec”

Meciul cu Pandurii s-ar putea să fie ultimul pentru Grigoraş pe banca feroviarilor / Foto: Dan Bodea

Petre Grigoraş ia în calcul despărţirea de trupa din Gruia în cazul unui eşec în faţa lui Pandurii.

În acest sezon, CFR este doar o umbră palidă a echipei care reuşea să obţină performanţe remarcabile în Champions League. Petre Grigoraş se arată îngrijorat de forma slabă a echipei sale şi admite că ar putea fi demis de la cârma feroviarilor în cazul unui pas greşit în faţa fostei sale echipe, pandurii. „Aş vrea să jucăm ca cei de la Dnepr sau mai bine decât ei. E un meci decisiv pentru CFR şi ar putea fi şi pentru mine, pentru că venim după jocuri slabe, care ne-au afectat. Egalul cu „U” Cluj nu a mulţumit pe nimeni, am jucat foarte slab, acum toţi aşteaptă să ne revenim. Pandurii e favorită, e o echipă mai solidă şi joacă mult mai bine, dar eu sper ca băieţii mei să se trezească la realitate, să demonstreze că mai au un pic de orgoliu în ei şi să câştige. Nu ar fi o victorie mai specială pentru mine, dar ar conta pentru moralul jucătorilor”, a transmis Grig. Tehnicianul speră însă în revirimentul formaţiei clujene. „Sper până în ultima clipă că echipa se va remonta”, e sigur Grigoraş.

Antrenorul „vişiniilor” e decis să opereze mai multe schimbări în primul 11 faţă de meciul cu “U” Cluj, când CFR a etalat un joc modest. „Am încercat să creez o atmosferă bună la echipă, dar din păcate nu am reuşit să adunăm mai multe puncte. Vor fi schimbări în primul 11. Am testat mai multe formule de echipă, dar încă nu m-am decis pe cine voi trimite în teren duminică seara. Felgueiras mai resimte dureri, nu s-a antrenat, dar sper să fie apt până la ora jocului”, a susţinut fostul tehnician al gorjenilor.

Grigoraş a scăpat de unul dintre principalele pericole ale vicecampioanei României, Matulevicius. Lituanianul s-a accidentat în meciul cu Dinamo şi va absenta mai mult timp de pe terenul de joc. „Matulevicius a avut un început bun, e un atacant puternic, înscrie goluri, absenţa lui va fi simţită în sânul echipei Pandurii. Pe mine mă preocupă mai mult însă jocul nostru. Cheia e la noi, dar încă nu am descoperit-o, sper să reuşit duminică”, a punctat Grigoraş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu