Irina Begu deschide meciul cu Germania

Conform tragerii la sorți Irina Begu și Angelique Kerber deschid seria înfruntărilor din meciul România - Germania, din barajul de menținere în Grupa Mondială a FED Cup / Foto: Dan Bodea

Vineri, 15 aprilie, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor dintre componentele echipelor de FED Cup ale României și Germaniei. Irina Begu, numărul 35 în ierarhia mondială WTA, o va înfrunta pe numărul 3 mondial, Angelique Kerber, în disputa ce deschide meciul dintre România şi Germania, din barajul de menţinere în Grupa Mondială 1 a FED Cup.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Cele două s-au întâlnit recent într-un meci din cadrul turneului de la Charleston. Atunci nemțoaica s-a impus în două seturi în fața Irinei cu scorul de 6-3, 6-2. La general Kerber conduce cu scorul de 3-2. În cea de a doua dispută, racheta numărul unu a țării noastre, Simona Halep, o va înfrunta pe Andreea Petkovic. Înaintea acestei dispute Halep conduce la scorul întâlnirilor directe cu 5-1. De altfel, singura înfrângere a româncei în fața nemțoaicei datează tocmai din 2009.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

De atunci și până azi Simona Halep s-a impus de fiecare dată în fața Andreei Petkovic. Echipa de dublu a României va fi formată din Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru. Reamintim că meciul dintre echipele feminine de FED Cup ale României și Germaniei contrează pentru barajul de menținere în Grupa Mondială 1 și se va disputa în zilele de 16 și 17 apilie la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu