Înfrângere la scor în primul amical al iernii

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Universitatea Cluj a disputat, sâmbătă, în Ungaria, primul joc de verificare din această iarnă, în compania multiplei campioane din țara vecină, VSC Debrecen. Gazdele s-au impus fără emoții cu scorul de 5-1, la capătul unui meci în care debutantul Bogdan Barbu a deschis scorul pentru trupa lui Adrian Falub.

Universitarii au prestat un joc bun, cel puțin în prima repriză, în fața lui Debrecen. Mailat a obținut un penalty, în minutul 33, dar Goga a ratat execuția. Peste alte două minute Barbu a prins un șut frumos de la distanță și a deschis scorul, dar ungurii au avut ultimul cuvânt al primei reprize, reușind să restabilească egalitatea, în minutul 43, prin Szecsi.

În primele 45 de minute Adrian Falub a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Dur-Bozoancă – Inacio, Mureşan, Telcean, Neciu – Dican, Barbu – Ştefănescu, Goga, Mailat – Gavra.

Încă din debutul părții a doua a înfruntării echipa universitarilor clujeni s-a schimbat aproape în totalitate. Astfel, pe teren au evoluat: Gorcea – Takacs, Telcean, Mureșan, Taub – Penescu, Văsălie – Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman.

După un sfert de oră din repriza a doua gazdele au trecut în avantaj, grație unei reușite din lovitură de la 11 metri. Tot de la punctul cu var au înscris maghiarii și golul de 3-1 (min. 78). Universitatea a fost depășită clar în actul secund și gazdele au profitat de o ieșire neinspirată a lui Gorcea dintre buturi, și au dus scorul la 4-1 (min. 84).

În sfârșit, scorul final a fost stabilit de Coman, care a trimis mingea în propria poartă, în minutul 88. ”U” Cluj va disputa următorul meci de verificare, miercuri, 22 ianuarie, de la ora 12:00, în compania formației Sticla Arieșul Turda. Partida se va disputa pe terenul sintetic din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu