Încă un succes muncit

Golgheterul Universității Cluj, Brian Lemac, a punctat și în meciul cu CS Florești, câștigat de ”U” cu 2-1 / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câștigat și meciul cu CS Florești, scor 2-1. Partida a contat pentru etapa a 10-a a Ligii a IV-a Cluj și s-a disputat pe Cluj Arena, la cererea trupei din Florești, ”U” fiind pentru a doua oară în actualul campionat ”oaspete” pe stadionul pe care își dispută în mod regulat meciurile de pe teren propriu. Dorin Goga a deschis scorul în minutul 13, iar Brian Lemac a mai înscris odată pentru Universitatea în minutul 40.

Echipa lui Marius Popescu nu a mai alergat să-și rotunjească golaverajul și s-a mulțumit din nou să conserve avantajul pe care-l aveau la finalul primelor 45 de minute de joc. În actul secund ”gazdele” de la Florești au reușit și ele să marcheze, în minutul 53 prin Cucuruzan. După golul de onoare al adversarilor, băieții lui Popescu au mai apărut de câteva ori periculos în careul adversarilor, dar Goga în două rânduri, Lemac și Gabi Giurgiu, au irosit oportunitățile de a majora diferența de pe tabela de marcaj.

Succesul obținut în fața celor de la Florești este al optulea al Universității, din nouă partide disputate în actualul campionat. ”U” rămâne lider în clasamentul Ligii a IV-a Cluj cu 25 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu