Încă un scor, fluviu, pentru un pas spre Liga 3

Brian lemac profită din plin de șansa de a juca la Universitatea Cluj, în Liga a IV-a și perforează, meci de meci, plasele porților adverse / Foto: Dan Bodea

Al doilea meci al Universității Cluj în Liga a IV-a a coincis cu a doua victorie la scor. De această dată a fost să fie 7-0 cu CFR Dej. Spectacolul a fost garantat, atât pe teren, cât și în tribune. Chiar dacă nu au mai deschis scorul în doar câteva secunde, alb-negrii și-au pus în aplicare tehnicile și traseele cerute de staful tehnic. După 10 minute de joc Brian Lemac a deschis scorul și a marcat astfel, al 6-lea gol în doar două meciuri.

CFR-iștii din Dej nu s-au speriat de numele adversarului și au reușit în multe momente să se apere eroic. Pe contraatac, dejenii nu au avut realizări, dar au fost mai ofensivi decât adversara universitarilor din prima etapă. Până la pauză Iuliu Haţegan a dublat avantajul Universității din lovitură de la 11 metri. Contrar cursului jocului cele două echipe au intrat la cabine la scorul de 2-0, dar Bercea a risipit orice emoție încă din debutul actului secund.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Fostul internațional Dorin Goga a contribuit și el la cel de al doilea succes al alb-negrilor. Atacantul a marcat cu o lovitură de cap, după un corner, în minutul 66. Oaspeții au cedat fizic și Universitatea a continuat să se antreneze. Cîndea a dus scorul la 5-0, după care Lemac a marcat al doilea său gol. Ultima reușită i-a aparținut lui Pintea, acesta reușind să înscrie în minutele adiționale ale jocului.

19-0 este golaverajul Universității, după două jocuri oficiale și problema viitoarei campioane a județului Cluj nu se mai pune.

Distribuie:

Postaţi un comentariu