Încă un pas înainte

Taneisha Harrison a făcut încă un meci perfect pentru ”U” / Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au obținut a șaptea victorie stagională, scor 74-70 cu CSM Târgoviște. Victoria le-a dus pe fetele lui Dragan Petricevic din nou pe prima poziție a Ligii Națională, însă, victoria din Sala Sporturilor ”Horia Demian” reprezintă și primul eșec al trupei dâmbovițene, sosită la Cluj-Napoca în calitate de favorită.

Clujencele nu le-au dat prea multe șanse oaspetelor. După un 6-0 și 11-4 în primele minute, dâmbovițencele au revenit în joc și au reușit să se apropie amenințător de ”U”. Primul sfert s-a terminat în forță pentru universitare (22-16), care au cedat inițiativa în cel de al doilea parțial. Echipa din Târgoviște a început perfect sfertul secund. Oaspetelor le-au ieșit cam toate inițiativele, astfel că la pauza mare aveau un avans de trei puncte (38-41).

Diferența a fost anihilată până la finalul sfertului al treilea (54-54). Ultimul parțial a fost echilibrat și spectaculos, cu un plus de partea echipei lui Petricevic. Clujencele au evoluat exact așa cum li s-a cerut pentru a obține nu doar o nouă victorie, ci și poziția de lider al Ligii Naționale.

Taneisha Harrison a marcat 27 de puncte și a reușit cinci recuperări, fiind desemnată cea mai bună jucătoare a Universității Cluj. Chelsea Davis (13 puncte) și Adrianne Ross (11), au fost de asemenea între cele mai prolifice echipiere de la ”U”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu