Încă un antrenor dat afară de la ”U”

Sursa foto: u-cluj.ro

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj are începând de marți, 10 octombrie, un nou tehnician în persoana lui Alin Bondar. Acesta îl înlocuiește pe Adrian Popovici adus la club cu doar trei luni de zile în urmă. Rezultatele slabe înregistrate de echipa universitară (o singură victorie și 3 eșecuri) i-au determinat pe oficialii clubului și ai secției de handbal feminin să-l demită pe Popovici.

Noul antrenor, Alin Bondar este un fost handbalist al Universității Cluj, alături de care a obținut ultima performanță a handbalului masculin, locul 5 în ediția de campionat 2010/2011. Bondar are 36 de ani și a debutat ca antrenor la Corona Brașov, după care a activat vreme de câteva luni la Academia de Handbal Minaur Baia Mare, unde s-a ocupat de grupa de juniori II din cadrul clubului.

”Circuitul antrenorilor la fete este oarecum închis în Liga Națională. Universitatea Cluj este o echipă de tradiție și nu aveam cum să refuz o asemenea ofertă. Este o șansă mare pentru mine și sper să o fructific cât mai bine. De acum încolo vom vedea ce va fi”, a declarat noul antrenor al Universității, Alin Bondar. Următorul meci al handbalistelor clujene este programat pe 21 octombrie, în deplasare, cu CSM Bistrița.

Distribuie:

Postaţi un comentariu