În sfârșit, victorie!

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a obținut a cincea victorie stagională, scor 25-18, în fața formației Danubius Galați, într-un meci din cadul etapei a XX-a a Ligii Naționale. Clujencele au început perfect înfruntarea și Diana Puiu a avut nevoie de numai 36 de secunde pentru a deschide scorul. A urmat golul de 2-0 al Cristinei Laslo, apoi o răbufnire a Ramonei Urse (pentru Danubius) și din nou Puiu, Laslo și Laura Popa au dus scorul la 5-1, în minutul 7.

Din acel moment Universitatea nu a ami avut nicio emoție până la finalul întâlnirii. La pauză studentele aveau deja un avans de 7 goluri, scor 14-7. Nici în repriza a doua lucrurile nu s-au desfășurat într-o manieră diferită, astfel că, elevele lui Florentin Pera, suspendat pentru acest joc, au defilat până la finalul partidei. Clujencele și-au permit luxul de a rata în câteva situații favorabile, în ultimele minute de joc, dar acest lucru nu a adus schimbări majore pe tabela de marcaj.

Cristina Laslo a fost și de această dată cea mai bună marcatoarea a Universității, cu 9 reușite. În Liga Națională urmează o pază de trei săptămâni. La reluare este programat meciul care ține cu sufletul la gură fanii handalului din Ardeal: HC Zalău – Universitatea Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu