În ritm de metronom. U-BT a obținut al nouălea succes în LNBM

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj și-a continuat, miercuri seara, parcursul fără cusur în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM) și a obținut a noua victorie, din tot atâtea meciuri disputate. Alb-negrii s-au impus cu scorul de 89-80 în fața formației BCMU Argeș Pitești și s-a desprins la patru puncte în fruntea clasamentului.

În ciuda succesului concludent, evoluția trupei lui Mihai Silvășan a fost una oscilantă. Primul sfert l-au câștigat gazdele, cu 20-15, dar următoarele 10 minute au aparținut grupării din Pitești (17-22), astfel că, la pauza mare tabela indica scor egal, 37-37. Diferența s-a făcut în cel de al treilea parțial, pe care clujenii și l-au adjudecat cu scorul de 26-16, așa că forcingul de final al oaspeților nu a avut decât darul de a mai reduce puțin diferența de la finalul partidei.

„Sunt mulțumit de victorie, însă nu sunt neapărat mulțumit de felul cum am evoluat. Chiar am vorbit în vestiar, jucătorii au recunoscut că nu au evoluat la cel mai ridicat nivel, așa cum i-am obișnuit pe suporteri. Evident, este bine că am câștigat, însă trebuie să avem obiceiul să jucăm și să ne antrenăm la intensitate maximă. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios și să nu ne considerăm învingători dinainte. Acum ne putem pregăti pentru meciul cu Oradea din FIBA Europe Cup. Vrem victoria, bineînțeles”, a declarat Mihai Silvășan, la finalul întâlnirii.

A jumătatea săptămânii viitoare U-BT o va înfrunta pe CS Oradea, în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup, pentru ca trei zile mai târziu cele două formații să se reîntâlnească într-un meci din LNBM.

Distribuie:

Postaţi un comentariu