”Împăratul” Fatih le-a pus gând rău românilor

Selecționerul Turciei, Fatih Terim (foto) are motive să fie îngrijorat înaintea partidei cu România, tricolorii au zdrobit Ungaria/ FOTO Dan Bodea

După victoria entuziasmantă în fața Ungariei, scor 3-0, pentru echipa națională a României urmează încă un meci de totul sau nimic în drumul ”tricolorilor” spre Brazilia, acolo unde se va desfășura turneul final al Cupei Mondiale de anul viitor. Marți România întâlnește Turcia, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Noul selecționar al Turciei, Fatih Terim, a declarat la sfârșitul săptămânii că va aborda meciul cu reprezentativa României mult mai prudent, conștient fiind că ”tricolorii” sunt mult peste echipa Andorei, ultima victimă a turcilor în preliminariile Cupei Mondiale. ”Nu vom aborda meciul foarte ofensiv așa cum se așteaptă multă lume. Suntem conștienți de valoarea românilor și va trebui să fim foarte atenți. Nu ne temem de România, știm că putem învinge și exact asta vom încerca să obținem la București, victoia”, a declarat Terim în presa din Turcia.

Reprezentativa Turciei a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, selecţionata Andorrei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, din care face parte şi România. Golurile au fost marcate de Umut Bulut în minutele 35, 39 și 68, Burak Yilmaz (64) şi Arda Turan (90+4).

România a învins, tot vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, selecţionata Ungariei, prin golurile lui Ciprian Marica (2), Mihai Pintilii (31) şi Cristian Tănase (88). România este pe locul 2 în grupă cu 13 puncte, în vreme ce Turcia se situează pe poziția a patra cu 10 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu