Handbaliștii de la Minaur salvează CSM Satu Mare

Handbaliștii de la CSM își doresc revenirea în Liga Națională / Foto Informația Zilei

Băieții pregătiți de Nicolae Istrate au intrat în vacanță, însă șase dintre ei ar putea să nu se mai întoarcă la toamnă.

Președintele Valer Neagu a declarat că  Rogoz, împrumutat de la Minaur Baia Mare, este în tratative cu echipa de Ligă Națională, Potaissa Turda, acolo unde, de-a lungul anilor, s-au transferat  mulți handbaliști  de la CSM. În cazul în care vor pleca atât de mulți jucători, baza o vor reprezenta handbaliștii sătmăreni: Jurj, Pop, Pogynă, Mateș, Varga, Tătar.

Mai departe se dorește o colaborare cu două echipe din Baia Mare, Minaur, proaspătă promovată în primul eșalon, și Extrem, formație care a încheiat pe locul doi seria B a Diviziei A. Pe lista sătmărenilor se  află deja doi jucători tineri, care evoluează la naționala de juniori, iar tratativele par destul de avansate. Ajutorul echipelor maramureșene este unul considerabil, pentru că altfel am fi putut asista chiar și la desființarea echipei. Cu noua echipă, oficialii CSM vor să încerce atacarea promovării în Liga Națională în sezonul 2014-2015.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu