Handbalista Cristina Laslo s-a transferat la Buducnost Podgorica

Foto: Dan Bodea

Handbalista Cristina Laslo, componentă a echipei naţionale şi a Universităţii Cluj va juca din sezonul viitor la Buducnost Podgorica, potrivit agenției de presă News.ro, cu care a ajuns la o înţelegere pe doi ani, cu drept de prelungire a contractului pe încă unul. U Cluj, cu care mai avea doi ani de contract, va primi 45.000 de euro.

Conform News.ro, Cristina Laslo s-a aflat la finalul săptămânii trecute la Final Four al Ligii Campionilor, de la Budapesta, unde s-au concretizat negocierile cu Buducnost. Handbalista de 21 de ani va juca următoarele două sezoane la Buducnost, de unde va pleca Cristina Neagu la finalul actualei stagiuni, Laslo având şi opţiunea de prelungire a înţelegerii pe încă un an.

Director CS Universitatea, Ovidiu Vasu, a confirmat, pentru News.ro, că grupările au ajuns la o înţelegere: ”Nu cunosc detaliile contractuale, ştiu doar că s-a ajuns la o înţelegere. Ce pot să mai spun este că mă bucur pentru Cristina Laslo, că îşi va continua cariera la nivel înalt şi va progresa şi mai mult”.

Laslo mai avea doi ani de contract cu Universitatea Cluj, iar în urma înţelegerii cu Buducnost, echipa clujeană va primi 45.000 de euro pentru transferul jucătoarei. Buducnost va achita prima tranşă din această sumă în vara acestui an, circa 25.000 de euro, iar a doua tranşă în vara anului 2018.

Contractul va fi semnat în maximum două săptămâni.

Cristina Laslo (21 de ani) este componentă a naţionalei de senioare din 2016, iar la nivel de junioare a devenit campioană mondială în 2014, obţinând anul trecut şi medalia mondială de bronz cu naţionala de tineret.

Distribuie:

Postaţi un comentariu