Handbal / Un parteneriat care obligă handbalul feminin

Handbalistele de la Universitatea au începând cu această toamnă un nou finanţator care-şi doreşte să ducă mai departe tradiţia şi performanţele ultimilor 10 ani

”U” Jolidon este începând de joi un capitol din istoria handbalului feminin din Cluj, dar şi din România. Odată cu semnarea parteneriatului dintre echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj şi Grupul Alexandrion formaţia se va numi aşa cum era de aşteptat ”U” Alexandrion Cluj. Oficializarea evenimentului a avut loc joi, în prezenţa reprezentanţilor CS Universitatea, a partenerilor clubului şi a celorlalţi sponsori care au sprijinit echipa feminină de handbal în ultimii ani.

Fondatorul şi preşedintele executiv al Alexandrion Grup, Nawaj Salamaleh, a expus cu această ocazie câteva dintre intenţiile şi ambiţiile noii structuri sportive. „Mă bucur că mă aflu în inima Transilvaniei, în Cluj, implicat într-un proiect de care clujenii vor fi mândri. Este un proiect ambiţios pe care am reuşit să-l demarăm cu sprijinul primarului acestui municipiu, a domnului Vasile Dâncu, a consilierului Radu Constantea şi domnul inginer Lucian Chiorean. Aceştia sunt oamenii care m-au convins să investesc în acest proiect. Sunt oameni care cred în performanţă şi împreună ne dorim să facem lucruri care să rămână în istoria sportului, a spus Nawaj Salamaleh.
Noul finanţator a ţinut să precizeze că investiţiile pe care le va face în echipa de handbal feminin vizează doar prezentul şi viitorul şi că nu intră în acest parteneriat stingerea datoriilor mai vechi pe care gruparea sportivă le-a acumulat.

„E un moment emoţionant pe care îl aşteptam de foarte multă vreme, de care echipaa noastră şi oraşul avea nevoie. Mă bucur foarte mult că aceşti oameni pe care i-a menţionat şi domnul Nawaj Salamaleh  au făcut tot posibilul pentru ca grupul Alexandrion să devină partenerul nostru şi al handbalului. Noi suntem de 11 ani alături de echipă, dar a venit momentul să predăm ştafeta. Nu vom pleca de lângă echipă, vom susţine în continuare performanţa aşa cum am făcut-o în toţi aceşti ani. Vreau cu această ocazie să mulţumesc suporterilor care sper să rămână alături de această echipă şi să fie la fel de unici ca întotdeauna”, a declarat Olga Stanciu, directorul adjunct al fostului finanţator, compania Jolidon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu