Handbal / „U”milinţă supremă

„U” Jolidon a suferit un eşec umilitor pe teren propriu în faţa Coronei Braşov, scor 26-34 (11-20).

Triumfătoare la Zalău, clujencele îşi puneau mari speranţe într-un rezultat pozitiv şi în faţa braşovencelor. Calculele universitarelor au fost date însă peste cap de trupa lui Aurelian Roşca, una dintre favoritele la câştigarea trofeului Ligii Naţionale de handbal feminin. Formaţia oaspete a controlat jocul de la un capăt la altul, spre dezamăgirea fanilor clujeni. Corona şi-a uşurat misiunea încă din prima repriză. În ciuda paradelor (9) miraculoase ale lui Măzăreanu, echipa braşoveană a reuşit să plece la vestiare cu un avantaj liniştitor: 20-11.

„U” Jolidon a început cu stângul şi actul secund. „Studentele” au irosit trei aruncări de la 7 metri consecutive, ratând astfel şansa de a intra în joc. Deşi la un moment dat s-au apropiat şi la şase goluri, „alb-negrele” au trebuit să se declare învinse la finalul partidei, pe care nu o vor uita curând.  Tivadar şi Senocico, cu 9, respectiv 7 goluri, au fost cele mai bune jucătoare din tabăra gazdelor.
„Este un eşec greu de digerat. Însă haideţi să fim realişti: Braşovul, nu vine ca o scuză, are unul dintre cele mai echilibrate loturi din Liga Naţională şi chiar cred că titlul se va decide între Baia Mare şi Braşov. Nu acesta e nivelul lotului, diferenţa reală dintre noi şi Corona ar fi fost undeva la patru goluri în favoarea lor. Dar trebuie să ne punem şi noi la punct, pentru că avem multe jucătoare noi, echipa nu e încă sudată, iar pentru asta e nevoie şi de ceva timp”, s-a scuzat Horaţiu Paşca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu