Handbal/ ”U” Jolidon Cluj întâlnește în sferturile Cupei EHF o fostă câștigătoare a competiției

Mihaela Ani-Senocico (foto în alb) și colegele ei vor înfrunta în sferturile Cupei EHF experimentata echipă Fehervar KC. (Foto: Dan Bodea)

Partidele în care „studentele” au făcut antrenamente cu publicul vor fi doar o amintire frumoasă, după ce în urma tragerii la sorți pentru sferturile Cupei EHF, s-a stabilit că în această fază a competiției ”U” Jolidon Cluj va întâlni formația maghiară Fehérvár KC, fostă câștigătoare a competiției în anul 2005 și semifinalistă în 2012.

Chiar dacă a scăpat de adeversari precum Lada, Dinamo Volgograd sau Astrakhanochka, clujencele nu vor avea parte de un adversar facil în sferturile de finală ale Cupei EHF. După ce în fazele anterioare ale competiției, singura formație românească rămasă într-o competiție europeană a întâlnit adversari facili precum PAOK Salonic sau Cankaya Ankarspor, în această fază vor întâlni formația  Fehérvár KC, echipă cu o vastă experiență în această competiție.

„Cred că acum, când ne aflăm între primele opt echipe din Cupa EHF nu se mai pune problema de favorite, cu excepția celor de Astrakhan, care din punctul meu de vedere au un lot de primele 6 din Liga Campionilor. Vor fi meciuri echilibrate. Dacă ne uităm la lotul lui Fehérvár, ei au jucătoare care în trecut au activat la la Gyor pentru multă vreme. Ei au foarte multă experiență internațională, noi suntem o echipă în reconstrucție, cu doar câteva jucătoare cu experiență. Avem un ușor dezavantaj pentru că jucăm primul meci acasă, însă sper să câștigăm la o diferență cât mai mare. Mă îngrijorează faptul că se joacă în martie și pentru noi sezonul acesta a avut foarte multe meciuri. Obiectivul nostru principal rămâne atingerea play-off-ului în campionat, dar nu neglijăm nici Cupa EHF unde ne dorim foarte mult să ajungem în semifinală”, a declarat Horațiu Pașca, tehnicianul lui ”U” Jolidon.

Primul meci se va disputa în 1 sau 2 martie, la Cluj, returul urmând să aibă loc în Ungaria, pe 8 sau 9 martie.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Sferturile Cupei EHF”]

Dinamo Volgograd (Rusia)- Team Esbjerg ()

Astrakhanchka (Rusia)- TSV Bayer 04 Leverkusen (Germania)

Lada (Rusia)- Kobenhavn Handbold (Danemarca)

[/stextbox]

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu