Handbal / ”U” Jolidon are antrenor

Începând de luni Ioan Ani Senocico este noul antrenor principal al echipei feminine de handbal "U" Jolidon Cluj

Ioan Ani Senocico a fost numit antrenor al echipei feminine de handbal „”U” Jolidon Cluj, după ce Horaţiu Paşca şi-a reziliat angajamentul cu gruparea universitară clujeană. Ioan Ani a primit vestea numiri sale în cantonamentul de la Vatra Dornei unde echipa clujeană efectuează în aceste zile un stagiu de pregătire.

„Activitatea echipei va continua sub conducerea lui Ioan Ani Senocico, de asemenea, un antrenor tânăr, de viitor, care a învățat și a progresat mult în ultimii ani, atât la fete cât și la băieți”, a declarat directorul sportiv al echipei, Cosmin Sălăjan. Oficialul celor de la ”U” Jolidon a mai spus că echipa se va întoarce la Cluj-Napoca la sfârşitul acestei săptămâni, iar până la reluare campionatului fetele vor participa la patru turnee de verificare, la Braşov şi Bekecsaba, alte două competiţii urmând a fi organizate la Cluj.

Ioan Ani Senocico este fost jucător al echipei Universitatea Cluj, pe care a şi antrenat-o pentru o scurtă vreme, iar la începutul sezonului precedent a fost numit antrenor secund al lui Horaţiu Paşca la echipa feminină “U” Jolidon. Cu cei doi tehnicieni pe bancă handbalistele universitare au terminat sezonul trecut pe poziţia a IV-a a clasamentului, obţinând astfel, calificarea în cupele europene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu