Handbal / ”U” Alexandrion a rezistat în fața campioanei Serbiei

Campioana mondială de juniori Cristina Laslo a reuşit doar un gol în manşa întâi din turul 3 al Cupei Cupelor cu Radnicki Kragujevac, scor 29-29

Handbalistele de la ”U” Alexandrion Cluj au terminat la egalitate, scor 29-29, meciul disputat pe teren propriu, în manșa întâi din turul trei al Cupei Cupelor, cu Radnicki Kragujevac. În fața a peste 2.000 de spectatori clujencele au avut o evoluție bună, peste ceea ce au arătat în ultima vreme în partidele din Liga Națională.

Florina Chintoan și Laura Popa au fost ”în mână” și au marcat fiecare câte 6 goluri în poarta campioanei Serbiei, iar Magda Paraschiv a reușit și ea o performanță notabilă cu cele 5 goluri reușite. Meciul a fost așa cu o arată și scorul echilibrat, cele două trecând pe rând la conducerea jocului.

La pauză a fost 14-14, iar în partea a doua echilibrul s-a menținut până la final. Din tabăra echipei vizitatoare s-au remarcat Janusevic și Balac, cu 8, respectiv 6 goluri marcate. Până să întălnească pe ”U” Alexandrion, Radnicki Kragujevac a evoluat în preliminariile Champions League unde a eliminat în primul tur pe FC Midtjylland cu scorul de 29 – 24, dar a pierdut calificarea în grupele Champions League în faţa campioanei din Croaţia, Podravka Koprivnica, cu scorul de 28-24.

Returul dintre Radnicki și ”U” Alexandrion va avea loc peste o săptămână, în Serbia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu