Handbal / ”U” Alexandrion rămâne lider în play-out

Florina Chintoan e în formă maximă, a marcat 7 goluri pentru "U" Alexandrion Cluj în meciul cu Mureşul Târgu Mureş / Foto: Dan Bodea

Etapa a IX-a a fazei play-out a Ligii Naționale de handbal feminin a programat în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca meciul dintre Universitatea Alexandrion și SC Mureșul Târgu Mureș. Înfruntarea a opus formațiile aflate pe primul loc în clasamentul play-out (”U”), respectiv ”lanterna roșie” a sezonului (Mureșul Târgu Mureș). În ciuda diferenței evidente de valoare dintre sportivele care au evoluat pe parchetul Sălii Sporturilor, gazdele s-au impus la doar 3 goluri diferență, scor 26-23.

A fost un meci în care echipa vizitatoare a încercat doar să facă față atacurilor clujencelor și să limiteze scorul, de partea cealaltă a fost încă o ocazie pentru antrenorul Carmen Amariei să pregătească viitorul sezon al Ligii Naționale. ”Studentele” au executat tot ceea ce le-a cerut fosta internațională a României și și-au făcut meciul ușor încă de la început. Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Florina Chintoan, autoare a 7 goluri.

Pivotul echipei clujene se pregătește să de-a piept cu naționala Serbiei în barajul de calificare la Campionatul Mondial de handbal din luna decembrie. În etapa viitoare, ultima a sezonului, ”U” Alexandrion va evolua în deplasare la Cetate Deva, la sfârșitul acestei săptămâni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu