Handbal / „U” Alexandrion a spulberat pe CSM Bistriţa

În primul meci al ultimului turneu amical din 2015, Universitatea Cluj s-a impus cu 33-21 în faţa CSM-ului din Bistriţa / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a câştigat, luni, meciul inaugural al turneului amical dotat cu Trofeul Alexandrion. Clujencele pregătite de Carmen Amariei s-au impus fără nicio problemă în faţa formaţiei CSM Bistriţa, scor 33-21. Meciul a fost la discreţia formaţiei clujene care a controlat în întregime prima parte a jocului.

Astfel, la pauză tabela de marcaj indica deja o diferenţă de 6 goluri în favoarea universitarelor (20-14). Nici repriza a doua nu a adus vreo schimbare în bine pentru echipa bistriţeană care a cedat şi actul secund cu 13-7. În cadrul aceluiaş turneu, la care mai participă echipele HC Alba Sebeş şi HC Zalău, ”U” Alexandrion Cluj va întâlni, tot luni, de la ora 18.00, pe gruparea din Sebeș.

Marți, în ultima zi de întrecere, Universitatea va da piept cu rivala HC Zalău. Meciul este programat de la ora 12.00 în Sala Polivalentă, iar intrarea spectatorilor este liberă. Turneul de la Cluj, ultimul din 2015, se va încheia cu o festivitate de premiere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu