Handbal / ”U” Alexandrion a ieşit din Cupă

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Handbalistele de la Universitatea Alexandrion Cluj au pierdut cu scorul de 23-35 meciul din sferturile de finală a Cupei României, în faţa formaţiei HCM Baia Mare şi a ratat calificarea la turneul Final Four al întrecerii. Doar în primele minute „studentele” au lăsat impresia că ar putea echilibra disputa, însă, maramureşencele s-au distanţat la 7-3 în minutul 9 şi din acel moment nu s-a mai pus problema echipei învingătoare.

La cabine s-a intrat la scorul de 19-12 în favoarea gazdelor, care au început perfect şi actul secund şi au dus scorul la 22-12, iar în minutul 48 s-a înregistrat şi cea mai mare diferenţă de scor, 31-16 pentru HCM. Paraschiv, Ivan, Chintoan şi Popa, cu câte 3 goluri fiecare, au fost principalele marcatoare ale Universităţii.

Final Four-ul Cupei României se va juca la Baia Mare, în 25 și 26 aprilie, cu participarea formațiilor HCM din localitate, CSM București, Neptun Constanța și SCM Craiova. Reamintim că HCM Baia Mare este campioana en/titre a României și câștigătoarea ultimelor două ediții a Cupei României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu