Handbal / Tivadar a semnat cu CSM Bucureşti

Mihaela Tivadar s-a consacrat la "U" Jolidon, dar se va lupta pentru titlul de campioană în tricoul echipei CSM Bucureşti / Foto: Dan Bodea

Mihaela Tivadar, fosta vedetă a echipei feminie de handbal ”U” Jolidon Cluj, se va bate în viitorul sezon pentru titlul de campioană a României. Handbalista în vârstă de 32 de ani a semnat un contract cu CSM Bucureşti, un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

Tivadar a declarat că este fericită pentru realizarea acestui transfer şi nu a uitat să arunce săgeţi către conducerea ”U” Jolidon, care în continuare îi datorează o sumă importantă de bani. „Cei de la Craiova au fost serioși, nu am ce să le reproșez oamenilor din club. Ne-am despărțit frumos, cu strângeri de mână, așa cum ar trebui să fie toate despărțirile”, a declarat Tivadar, făcând referire la despărţirea cu scandal de echipa clujeană din iarna anului trecut.

CSM București este a șaptea echipă din cariera Mihaelei Tivadar, după HCM Roman, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Rulmentul Brașov, ”U” Jolidon Cluj, SCM Craiova şi Elda Prestigio.

Distribuie:

Postaţi un comentariu