Handbal / ”Studente” restante la caracter

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal ”U” Alexandrion Cluj a suferit cea mai grea înfrângere din actualul sezon al Ligii Naționale de Handbal Feminin, scor 21-35, în deplasare cu CSM Ploiești. Cele două formații au deschis etapa a XXI-a a Ligii Naționale și au făcut-o printr-un meci care a avut de toate. Numai în prima repriză s-au marcat 29 de goluri (19 de partea gazdelor), la capătul unei evoluții pe gustul suporterilor echipei din Ploiești. Aproape nimic nu le-a ieșit fetelor pregătite de Carmen Amariei.

Nici pauza nu a fost un sfetnic bun pentru ardelence care au continuat să facă doar act de prezență pe parchetul Sălii Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești. Până la ultimul sunet al alarmei care anunța finalul jocului, universitarele au mai încasat 16 goluri și au reușit să înscrie doar de 11 ori. Astfel, Universitatea Alexandrion bifează un eșec greu de digerat, care însă, nu afectează într-o foarte mare măsură poziția din clasament a ardelencelor.

În Liga Națională de Handbal Feminin urmează o pauză datorată meciurilor echipei naționale a României, primul dintre acestea fiind înfruntarea cu Norvegia din 9 martie. Întâlnirea contând pentru preliminariile Campionatului European va fi găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Returul dintre cele două formaţii este programat la data de 13 martie, la Stavanger, în Norvegia. După dubla cu multipla campioană europeană, mondială şi olimpică, pentru „Tricolore” urmează turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. Turneul va fi găzduit de Danemarca, între 18 şi 20 martie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu