Handbal / Seno a semnat cu Râmnicu Vâlcea

Fosta mare jucătoare a Universității Cluj, Mihaela Ani Senocico, a semnat un contract cu HCM Râmnicu Vâlcea / Foto: Dan Bodea

Fostul căpitan al echipei ”U” Jolidon Cluj, Mihaela Ani Senocico, și-a reziliat contractul cu CSM Cetate Deva și a semnat o înțelegere valabilă pentru un sezon cu HCM Râmnicu Vâlcea. Senocico a renunțat la restanțele financiare pe care echipa clujeană le avea către ea, în luna decembrie a anului trecut, alegând să joace la Deva, după 9 sezoane petrecute la Universitatea Cluj.

În vârstă de 32 de ani, cea jucătoarea alintată de suporteri ”Seno” a mai fost aproape de un transfer la Râmnicu Vâlcea în perioada de glorie a echipei Oltchim, însă, mereu a refuzat ofertele atât din țară, cât și străinătate pentru a juca la echipa ei de suflet. În decembrie anul trecut, Seno a renunțat la banii pe un an de zile pentru a se putea transfera la Cetate Deva.

”A trebuit să renunţ la banii pe un an de zile. Munca mea de un an de zile, din păcate, nu a fost recunoscută de acest club, dar pentru ca să îmi primesc dezlegarea şi să plec în altă parte, a trebuit să renunţ la acei bani”, a rememorat Mihaela Ani Senocico, care a fost foarte aproape se semneze la acea vreme cu campioana României, HCM Baia Mare. Alături de ”U” Cluj, Mihaela Ani Senocico a ieşit de trei ori vicecampioană în Liga Naţională şi a disputat finala Challenge Cup în 2007.

Distribuie:

Postaţi un comentariu