Handbal / România s-a făcut de râs la Euro

Campioană mondială anul trecut cu reprezentativa de juniori a României, Cristina Laslo a dezamăgit la europeanul sub 19 ani de anul acesta / Foto: Dan Bodea

Echipa națională de handbal feminin sub 19 ani a României a pierdut și al doilea meci de la turneul final al Campionatului European din Spania, scor 20-24 cu Ungaria, și ”Tricolorele mici” au părăsit întrecerea după doar două înfruntări. După un început echilibrat de meci, în care ambele formații au fost în avantaj minim pe tabela de marcaj, maghiarele au preluat controlul partidei și nu le-au mai dat nicio șansă româncelor. La pauză, Ungaria conducea cu 13-10.

În actul secund ”Tricolorele” au încercat din răsputeri să se ridice la nivelul adversarei dar, cu o singură excepție, când clujeanca Cristina Laslo a apropiat România la doar un gol de Ungaria (scor 15-16), jucătoarele maghiare au stăpânit perfect ostilitățile. România iese astfel prematur din întrecerea europeană, unde avea obiectiv o clasare pe podium. Indiferent de rezultatul meciului cu Suedia, româncele vor încheia pe ultimul loc grupa C.

Distribuie:

Postaţi un comentariu