Handbal / România este în semifinalele mondialului de junioare

Cristina Laszlo (foto, prima din dreapta) a marcat 9 goluri pentru România, împotriva Olandei şi s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de handbal junioare U18 / Foto: Dan Bodea

Echipa naţională feminină de handbal, junioare sub 18 ani, s-a impus, miercuri, cu scorul de 36-22 în faţa reprezentativei similare a Olandei şi s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial care se desfăşoară în Macedonia. Bianca Bazaliu şi handbaista legitimată la „”U” Jolidon Cluj, Cristina Laszlo au fost cele mai bune jucătoare din teren, cu 12, respectiv 9 goluri.

Pentru interul echipei clujene evoluţiile de la Campionatul Mondial poate fi o forte bună oportunitate să-şi găsească o nouă echipă, în condiţiile în care ”U” Jolidon se confruntă cu mari probleme financiare. În urma acestei victorii România este privită ca favorită la câştigarea titlului suprem în handbalul mondial juvenil. „Tricolorele” vor întâlni în semifinalele mondiale învingătoarea dintre Brazilia şi Muntenegru. Meciul se va disputa vineri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu